tiistaina, huhtikuuta 11, 2006

Ensiesiintyminen



Normaaliin tapaani tein koko kuvan ihan fiilispohjalta ilman minkäänlaista etukäteissuunnittelua. Työkaluina Painterin artist's oils ja hienosäätöön Photoshop. Työtunteja taisi kertyä noin 7.

2 kommenttia:

Andy kirjoitti...

tää nyt on tällanen "ihan kiva", mistä on vähän vaikee sanoo mitään. ei tuu hirveesti moitittavaa mieleen, mutta ei toi mitenkään huikean häikäiseväkään ole.

teknisesti ihan jepa suoritus, mut idea uupuu.

vaikka ei huvittaiskaan etukäteen suunnitella mitään, kannattanee kuitenkin aina edes muutama minuutti uhrata kelailemiseen. tuskin siitä haittaakaan on.

heti eka idis mikä mulle tulee mieleen olis lisätä vaikka robotin revenneitä raajoja tatamille. (paskat) stand-up -koomikot on korvattu roboteilla jotka saa sitten huutia. edellinen esiintyjä on revitty palasiksi ja nyt on epävarman ja pelokkaan pikkutyttörobotin vuoro naurattaa herroja.

pikkutyttöroboteista puheen ollen, kuvan robolla on vähän turhan pitkät koivet pikkutytöksi, vaikka muuten näyttääkin pikkutytöltä.

myös lattiassa olevan tähden ääriviivat hämää.

mut kuten sanottu, teknisesti ihan nättii jälkee! :)

Pauli Pehkonen kirjoitti...

Totta turiset. Idea on tässä vähän hakusessa. Taidanpa jatkaa tuota juurikin ehdottamaasi suuntaan. :)

Oikeastaan koko kuva on "testikapula" painterin soveltuvuudesta korkearesoluutiomaalaukseen. En ole ennen maalaillut artist's oilseilla vastaavassa mittakaavassa. (2500x3450 pikseliä ja hyvin pelitti 2,5 ghz P4:llä)

Muutenkin koko softa on vähän hakusessa vielä, joten siinä mielessä olen ihan tyytyväinen tuohon.

Kiitos rehellisestä ja rakentavasta kritiikistä!

P.S. Tän kaverin duunit ehkä kummitteli takaraivossa, kun maalasin :D - > http://atmospheria.cgsociety.org/gallery/