tiistaina, maaliskuuta 06, 2007

Omakuva



Tehty peilin avulla Painterin liituväreillä.

Alkup. 15cm x 28,5cm 300 dpi

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Omakuvat on aika suosittuja näemmä :) Satuin itsekin tekemään samaisena päivänä vastaavan.

Anonyymi kirjoitti...

Tähän liittyen:

Joo kyllähän sitä harjoittelijoita sinällään otetaan, nytkin olisi jotain QA paikkoja vapaana mihin haetaan jengiä. Ainoa ongelma mikä tuossa on, on että mieluusti otetaan harjoittelijoiksi jengiä joka pystyy esim. koulun työharjoittelun kautta olemaan pidempään kuin vaan pari kuukautta tms.

Tuo lähinnä sen takia, että kun projekteissa on sen verta liikkuvia osia niin varsinainen messiin pääseminen kestää aikansa + jos on jonkun pitkäaikaisen nakin saanut niin ei ole hyvä juttu jos kaveri sitten kesken kaiken lähtee pois :)

Sinänsä varsinainen kesätyö on vähän kehno, heinäkuussa on studio kiinni ja kaikki lomilla, elokuussa pikkuhiljaa taas herätään koomasta ja käydään töihin :)

Eli pitkäaikaiset harjoittelijat on pop, lyhytaikaiset enemmän onnenkantamoisia koska mekään ei tiedetä koska jotain tarvitaan. Useimmiten myös noi lyhytaikaisemmat ei oo varsinaisesti mitään maailman luovinta puuhaa (jotain screenshot/videoduunausta) :)

Mut ehdottomasti kandee pistää hakemusta kehiin, Bugbear on yks harvoja suomilafkoja, jotka edes ottaa harjoittelijoita ja sitä kautta on sitte duunikin tullut.